Durata 2 zile

Managementul Performanței – prin Obiective

Managementul Performanței - prin Obiective, definește abordarea, planurile de lucru și procesele prin care acestea se pun în mișcare, structura organizației și sistemele de motivare a personalului. Un management bine pus la punct obține rezultate țintite.

Află mai mult
Durata 4 zile

Gestionarea conflictelor. Lider în control

Cursul ajută managerii și angajații cheie să recunoască din timp apariția unui eventual conflict și să pună în aplicare soluții pentru îndepărtarea rapidă și definitivă a acestuia pentru a menține o cultură sănătoasă de colaborare și sprijin.

Află mai mult
Durata 2 zile

Information Security

Cursul Information Security furnizează cunoștințele și informațiile necesare pentru a înțelege noțiunile și conceptele asociate cu securitatea și managementul informațiilor unei organizații, precum și abordările teoretice și practice aplicabile acesteia în vederea formării curente de conștientizare cu privire la amenințările de securitate cibernetică din prezent.

Află mai mult
Durata 2 zile

Cybersecurity Essentials

Cursul Cybersecurity Essentials este destinat profesioniștilor din domeniul IT, care doresc să își extindă cunoștințele în domeniul securității cibernetice, având ca scop gestionarea eficientă a securității informaționale în cadrul organizației unde își desfășoară activitatea.

Află mai mult
Durata 1 zile

Cybersecurity Hygiene

Participanții cursului Cybersecurity Hygiene, vor dobândi competențe în identificarea și înțelegerea riscurilor majore de securitate cibernetică, specifice lumii interconectate actuale. Cele mai importante subiecte abordate în acest curs: analiza amenințărilor, identificarea vulnerabilităților și evaluarea generală a profilului de risc, adaptate la contextul specific al organizațiilor și mediului cibernetic modern.

Află mai mult
Durata 4 zile

Training pentru Traineri. Modulul avansat

Acest atelier practic oferă formatorilor cu experiență cunoștințele și abilitățile de care au nevoie pentru a livra programe de instruire interactive, cu elemente de „aha” și „wow”.

Află mai mult
Durata 2,5 zile a câte 2 sesiuni pe zi

RPA – Robotic Process Automation

Conceptele în cadrul cursului, sunt duse în sfera aplicabilității imediate, specifice activității de zi cu zi a participanților, prin documentare/discuții înainte de training. Se lucrează cu instrumente moderne, pentru integrare rapidă și completă a competențelor.

Află mai mult
Training Big-IP
Durata 5 zile intensiv

F5 Training: WAF – Implementarea, administrarea și configurarea produselor de securitate BIG-IP

Cursul oferă o înțelegere fundamentală a principiilor de protecție a aplicațiilor web folosind platforma BIG-IP și informații de bază despre funcționarea modulelor funcționale BIG-IP.

Află mai mult
Palo Alto Networks Firewall Essential
Durata 5 zile a câte 2 sesiuni pe zi

Palo Alto Networks Firewall Essentials: Configuration and Management (EDU-210)

Finalizarea cu succes a acestui curs de cinci zile, condus de un instructor ar trebui să îmbunătățească configurarea și gestionarea Palo Alto Networks Next-Generation. Cursul include experiență practică cu posibilitatea de configurare, gestionare și monitorizare a unui firewall într-un laborator.

Află mai mult
Metodologia SCRUM
Durata 2 zile a câte 2 sesiuni pe zi

Metodologia SCRUM

Activitatea este un atelier practic în proporție de 60%. Tmatica este abordată prin simulari de proiect, expunerile teoretice fiind ilustrate cu aplicare imediată în practică. Vei învăța cum să aplici eficient cadrul SCRUM în gestionaea activităților tale.

Află mai mult
1 2 3