CURS

Lider pentru prima dată

Află cum să creezi impact în companie, urcând de la nivelul de Manager la cel de Lider.

Cursul de Lider pentru prima dată este pentru tine dacă ești:

Promovat pentru prima dată ca Team Leader sau Manager

Un Manager cu experiență redusă și care nu a participat la programe de dezoltare ca Lider

Un Lider tânăr care dorește să își calibreze minset-ul, atitudinea și acțiunile pentru a avea mai mult impact în organizație.

Locația

Online, platforma ZOOM

Formatul cursului

Deschis

Diploma

De participare, „Xontech Academy”

Materiale oferite

Suport de curs în format PDF

Beneficiile participării la curs

01

Vei înțelege bine rolul de lider și cum se exercită el astfel încât tu și echipa ta să aveți succes durabil.

02

Vei ști principiile cele mai importante ale leadership-ului

03

Vei practica comportamentele/acțiunile prin care să le pui în aplicare, pentru a-ți fi recunoscută contribuția ca lider.

Programul de instruire

Zile:

2 (două)


Sesiuni:

în total 4 sesiuni a câte 3.5 ore (în cele 2 zile consecutive) cu pauze de prânz și de cafea. Două sesiuni pe zi.

Orar zilnic:

9:00-12:30 si 13:00-16:30


Întrebări care își vor găsi răspunsul în curs:

Înscrie-te astăzi la curs și dezvoltă-ți abilitățile pentru viitor

  Recenzii

  Ana Maria IonescuRegional Manager – Retail companies, BRD Iași
  Read More
  “Mulțumim pentru modul recreativ în care am petrecut cele două zile, pline de emoții și trăiri pure, dar și de conștientizare. Se spune că “omul schimbă locul”. Astăzi pot confirma că omul schimbă perspective și direcții… Un curs excelent, care ne-a captat, ne-a scos din zona de confort și ne-a permis să asimilăm noi căi de atingere a direcției în leadership.”
  Răzvan DabaL&D Specialist, Renault – România
  Read More
  “Un training excepțional care m-a ajutat să mă descopăr ca lider și să mă conectez cu misiunea mea de leadership!”
  Marius HeranBrokers Manager, Signal Iduna - România
  Read More
  “Nu am simțit ca și cum am participat la un curs; nu am fost în situația unui elev care trebuie doar să învețe ceva. Aceste 2 zile au fost o formidabilă experiență de viață! Mulțumesc!”

  Atelierul este puternic interactiv

  Fiecare modul e însoțit de Aplicații Practice și Studii de Caz, lucru pe perechi și în grup (breakout rooms). Învățarea se face cu mijloace moderne, filme demo, tehnici NLP de captare a atenției/stimularea inteligenței emoționale, gamification.

  Speakerul cursului

  ADRIAN BARBU

  Master Trainer/Executive Coach

  Și-a început cariera ca team-leader în Logistică în Franța. Are o experiență practică de peste 16 ani ca manager în companii multinaționale la nivel de Board local și internațional, în Vânzări, Marketing, Achiziții, Dezvoltare.

  A acumulat ulterior o valoroasă expertiză în peste 15 ani de consultanță, training și coaching pentru peste 150 de companii de top, multinaționale și locale, din diverse industrii (Automotive, Robotica, IT, Banking, Electronice, Farma, Asigurări, FMCG, Cosmetice, Anvelope, Mobilier și Decorațiuni), deservind unele dintre aceste companii în mai multe țări (Grecia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, Polonia, Pakistan).

  În această ipostază, sprijină echipe de lideri să creeze, să inoveze și să implementeze cu succes strategiile companiilor lor pe termen mediu și lung. Prin programele livrate, Adrian susține gândirea strategică, sinergia de echipă, implicarea, inovația și performanța sustenabilă.

  Adrian este invitat pe 4 continente ca și Key Note Speaker la conferințe internaționale și în ultimii ani a obținut mereu locul I în scorul de feedback al audienței. Activează ca Executive Coach și face voluntariat ca Business Mentor pentru start-up-uri studențesti.

  Cu un solid background academic BA în Lingvistică și MBA în Administrarea Companiilor, certificat internațional ca Executive Coach (ICF-ACSTH), ca NLP Master (Richard Bandler – School), și ca expert în Customer Experience Management, Adrian reușește de fiecare dată să creeze pentru participanți, în sala sau mediul online de curs, o experiență unică, provocatoare, transformatoare.

  Adrian este Master Trainer pentru Strategie, Managementul Performanței/MBO și Managementul Schimbării, Leadership, Vânzări, Negociere și Inteligența Emoțională aplicată.

  Investiția în program:

  (per participant)

  ROI garantat > 500%

   Înscrie-te astazi la curs
   Accesând butonul îmi dau acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și sunt deacord cu politica de confidențialitate.

   Echipa Noastră

   Vă stăm la dispoziție

   Informații detaliate, oferite pro-activ

   Sprijin în organizare și administrativ

   Răspunsuri prompte la întrebări