De ce să investești în programe de instruire?

Share:

Avantajele Xontech Academy

De ce să investești în programe de instruire?

Fie că ești angajat, manager de echipă sau director de companie, decizia de a investi în dezvoltarea profesională de multe ori este greu de justificat. Rentabilitatea investiției e dificil de cuantificat, mai ales când angajații se rup de la activitățile zilnice pentru a fi implicați în cursuri.

Adevărul este că investiția în studii este un exercițiu de răsplată întârziată. Programele de instruire eficiente au potențialul de a plăti dividende uriașe atât pentru angajați în particular cât și pentru companii în general. Cursurile trebuie privite ca pe o investiție în beneficii care se acumulează în timp și care își vor demonstra rentabilitatea.

Atunci când te gândești dacă să investești sau nu în instruire, ia în considerare următoarele:

  1. Învățarea dezvoltă încrederea în sine. Angajații bine pregătiți aduc valoare adăugată companiei. Ei își abordează sarcinile cu încredere și siguranță în ceea ce fac. Ca rezultat pot valorifica potențialul companiei dezvoltând proiecte și produse noi.
  2. Învățarea crește moralul și scade fluxul de personal în companie. Angajații strălucitori și dedicați caută posturi de muncă în companii care să îi încurajeze să învețe lucruri noi și să avanseze în activitatea profesională. Participarea la cursuri de instruire stimulează loialitatea și angajamentul precum și contribuie la creșterea puternică a simțului de viziune și direcție a companiei. Angajații companiilor care investesc în instruire, tind să se mențină mai mult timp și să fie mai productivi.
  3. Dezvoltarea profesională facilitează pregătirea Managerilor și Liderilor viitori. În calitate de angajator responsabil, prioritatea ta ar trebui să fie să încurajezi angajații să învețe noi abilități și să fie competitivi. Trebuie să creați un mediu de lucru care să permită tuturor să se dezvolte din punct de vedere academic, profesional și social. Ultimul lucru de care aveți nevoie este o grămadă de angajați neambițioși, nemotivați sau stagnați din punct de vedere academic. Viitorii lideri de companie trebuie să învețe cât mai multe despre companie, piață, domeniu de activitate. Ei vor deveni mai buni factori de decizie, ceea ce va ajuta compania să prospere.
  4. Investirea în studii micșorează costurile legate de forța de muncă. Atunci când echipa știe exact ce trebuie să facă și care este cel mai eficient mod de a face acest lucru, este capabilă să atingă același nivel de productivitate cu mai puțin timp și efort. Asta înseamnă ca le rămâne mai mult timp pentru dezvoltarea de proiecte noi și de unirea a forțelor pentru noi obiective.
  5. Angajații mai bine pregătiți înseamnă clienți mai mulțumiți. Orice afacere bună înțelege cât de mult contează loialitatea clienților. Dezvoltarea profesională poate influența, în mod direct modul în care angajații interacționează cu clienții. Angajații care-și înțeleg bine rolul, sarcinile, dețin cunoștințe mai extinse pot influenta asupra experienței generale a clienților, deoarece abilitățile de comunicare, prezentare le permit să se exprime clar, să influențeze și convingă clienții pentru a obține rezultatul dorit de la ei.

Acum că știi beneficiile investirii în programe de instruire, este important să alegi și furnizorul care să satisfacă aceste așteptări.

Iată câteva avantaje de ce XONTECH Academy este un partener de încredere în domeniul instruirii:

  1. Suntem un centru pentru instruire completă, cu cea mai vastă listă de cursuri, 80 la număr.
  2. Cuprindem domeniile de soft & hard management, leadership, cybersecurity, it, marketing, vânzări, personal branding.
  3. Organizăm cursuri open și in-house.
  4. Avem traineri certificați global, printre puținii la număr pe anumite domenii.
  5. Programele Xontech Academy generează impact imediat în rezultatele afacerii.
  6. Exclusivitate pentru programele de leadership multiplu premiate global, cu acreditări de top precum – E.W.S.™ Navigation.
  7. Exclusivitate pentru programele marilor institute europene Cambridge Professional Academy.
  8. Organizăm cursuri cu certificări internaționale.
  9. Oferim soluții personalizate. Cursuri adaptate necesităților concrete din companie.
  10. Suntem flexibili ca programe și plăți.
  11. Oferim mentorat de la traineri renumiți.

Toate aceste avantaje sunt confirmate de către clienții care deja au participat la cursurile noastre. Printre aceștia se numără manageri și lideri de top de la companii importante de pe piața locală.

Pentru a consulta lista de cursuri, metoda de predare, conținutul care va fi furnizat și cum poate fi adaptat la necesitățile exacte ale companiei solicită o consultanță pe website www.academy.xontech.md, pe e-mail la academy@xontech.md sau la telefon la numărul +37362154242.

XONTECH Academy – un singur centru pentru instruiri complete.

Articole Similare