Programele de leadership N.E.W.S.™ Navigation, pentru prima dată în Moldova

Share:

NEWS Navigation

N.E.W.S.™ Navigation oferă o suită de soluții de coaching și training care face ca persoanele, echipele și companiile să prospere în vremuri de schimbare. Pune accent pe 3 soluții practice aplicabile în timp real pentru a trece de la criză, la rutina crizei și la recuperare. Programele N.E.W.S.™ Navigation sunt multiplu premiate global și oferă rezultate spectaculoase garantat. Programele sunt oferite în exclusivitate pe piața din Moldova, prin Xontech Academy.

Trăim vremuri neașteptat de stresante, schimbătoare care ne impactează pe toate nivelurile, personal, interpersonal și organizațional. Cu toate acestea, nu putem lasă lucrurile să ne scape de sub control. Trebuie să ne adaptăm ca să obținem rezultate dorite în mod constant chiar și pe perioadă de criză.

Programele de training N.E.W.S.™ Navigation au la bază un cadru structurat, sistematic, bazat pe metafora unei busole (Busola N.E.W.S.™). Oferă persoanelor, echipelor și organizațiilor instrumente specifice pentru a se naviga prin situații provocatoare și medii în schimbare. În fiecare punct de decizie și cu siguranță la fiecare răscruce semnificativă ar trebui rezolvate cele 4 întrebări fundamentale conform Busolei:

Busola NE.W.S.

Aceste întrebări trebuie să primească răspuns pe 3 niveluri: personal, interpersonal și organizațional.

Profundă și simplă, structurată, practică și orientată spre rezultate, busola N.E.W.S™ este concepută pentru a răspunde nevoilor de navigare ale persoanelor, echipelor și organizațiilor. Oferă o foaie de parcurs clară și structurată a procesului și generează rezultate clare remarcabile.

În viața de toate zilele, chiar și cei mai performanți manageri, foarte rar trec de Nord și West (”ce avem de făcut, cum, până când, cu ce resurse”), iar busola asigură alinierea motivației (Est) și depășește limitările individuale sau de grup (Sud).

Soluțiile N.E.W.S.™ Navigation sunt multiplu premiate la nivel global și au acreditări de înalt prestigiu. Acestea sunt:

#1. Dezvoltarea echipelor – ateliere practice de tip strategic, care lucrează cu cazuri reale ale companiei creând aliniere, implicare și focus de nivel înalt. Se obține efect excelent și pentru echipele care relaționează dificil una cu alta. Rezultatele din indicatorii de afacere sunt monitorizate și calibrate prin sesiuni de follow-up și ating un nivel spectaculos.

  • Organization Navigation “Alinierea conducerii companiei”. Pentru conducerea companiei (Board members, Key managers).
  • Team-Navigation, “Alinierea echipelor”. Pentru echipele departamentale, Agile sau Ad-hoc.
  • Re-Navigation, “Alinierea organizației sau a echipelor”. Pentru echipele de Conducere, Departamentale, Agile sau Ad-hoc. Atelierul lucrează cu cazul real al echipelor din companiile ce sunt înscrise într-un proces continuu de navigare și au nevoie de o revizuire a direcției la 6 luni/1 an, în urmă evoluției situației companie, a evoluției pieței sau a schimbărilor interne.
  • Regroup/Restart, “Alinierea organizației sau a echipelor”. Pentru echipele de Conducere, Departamentale, Agile sau Ad-hoc. Atelierul lucrează cu cazul real al echipelor din companiile ce se regrupează după o schimbare majoră strategică, fuziune/achiziție, după o criză economică, după o situație dificilă internă.

#2. Dezvoltarea abilităților de leadership

  • Self-Navigation, “eu cu mine”. Un program inspirațional pentru liderii în ascensiune, veniți de curând în organizație sau care activează de ceva timp și au un potențial înalt. Programul este revelatoriu și schimbător de mindset. Contribuie la cristalizarea și întărirea carierei liderilor în interiorul companiei. El direcționează liderii înspre responsabilitate mai mare, inițiativă, creativitate și inovație.
  • Manager as a Coach, “eu cu fiecare dintre membrii echipei”. Un program destinat tuturor nivelurilor de management. Pragmatic, cu modele ușor de învățat și de aplicat – cum obțin managerii implicarea, motivarea și succesul fiecărui membru al echipei, în urma întâlnirilor de lucru individuale. Oferă soluții concrete pentru 10 situații tipice din activitatea de zi cu zi.
  • Manager as a Team Navigator, “eu cu întreagă echipă”. Un program destinat tuturor nivelurilor de management. Pragmatic, cu soluții clare și modele ușor de învățat și de aplicat – cum obțin managerii implicarea și motivarea întregii echipe, în urma întâlnirilor de lucru în grup, față în față și virtual. Oferă soluții concrete pentru 12 situații tipice din activitatea de zi cu zi.

#3. Programe exclusive specializate

  • Mission Possible, “drive your day!”. Un program pentru liderii de orice nivel și pentru angajații-cheie. Îi învață să-și conducă ziua și să nu fie în calitate de pasager câștigând astfel 3-4 ore de activitate în fiecare zi. Exemplele sunt 100% aplicate la situațiile participanților.
  • Advanced Virtual Leadership, “conducere echipei la distanță/online”. Un program pragmatic, cu soluții clare, modele aplicate mediului de lucru online cu echipa. Este ușor de învățat și aplicat – cum obțin managerii implicarea și motivarea întregii echipe, în urma întâlnirilor de lucru cu aceasta în format online. Înțelegerea limitărilor și specificului conducerii în interacțiunea online, se descoperă instrumente noi puternice pentru succes. Programul oferă soluții concrete pentru 12 situații tipice din activitatea de zi cu zi.

Mai multe despre programele N.E.W.S. Navigation aici 

Articole Similare