De ce Xontech Academy este alegerea potrivită pentru servicii de instruire?

Share:

Xontech Academy

👆Când ești pregătit să treci o nouă instruire profesională de unul singur sau împreună cu echipa, ai la dispoziție centrul Xontech Academy – ca un magazin unic pentru o listă variată (80 la număr) de cursuri în domenii precum: Management, Leadership, Marketing, Vânzări, IT, Cybersecurity, Personal branding. Organizăm cursuri open și in-house. Mai mult decât atât adaptăm programele la necesitatea și domeniul de activitate a companiilor.

👆Un aspect important în alegerea programelor de instruire este experiența și profesionalismul trainerului. Știm asta din feedback-ul clienților noștri. Un diferențiator important pentru programele Xontech Academy este faptul că avem o echipă de traineri certificați internaționali. Au în spate zeci de ani de experiență ca manageri dar și consultanți în multinaționale, în companii Fortune 100. Pe domenii precum cybersecurity, management, leadership sunt printre puținii în Moldova și România, acreditați internațional.

Pentru anumite programe din lista noastră oferim diplome cu recunoaștere internațională.

❕Xontech Academy oferă în exclusivitate pentru piața din Moldova ➡ N.E.W.S.™ Navigation, programe de leadership multiplu premiate global. N.E.W.S.™ Navigation oferă o suită de soluții de coaching și training bazate pe Busola N.E.W.S.™, care face ca persoanele, echipele și companiile să prospere în vremuri de schimbare. Pune accent pe 3 soluții practice aplicabile în timp real pentru a trece de la criză, la rutina crizei și la recuperare.

La Xontech Academy poți trece și programe de instruire ale marilor institute europene – Cambridge Professional Academy.

Iar pentru că fiecare program parcurs trebuie să fie și implementat corect, mai oferim și servicii de mentorat din partea trainerilor noștri acreditați internațional.

Deci, la Xontech Academy ai toate ingredientele pentru o instruire completă, la superlativ.

Vezi în paginile noastre pe rețele sociale, dar și în paginile cursurilor, ce spun și clienții noștri.

Articole Similare