Lista cursurilor de instruire pentru luna mai

Share:

Lista cursurilor luna mai

Lista cursurilor de instruire pentru luna mai.

Când încetezi să mai înveți, încetezi să crești, dar înțelegem cu toții că creștere este cheia către succes. Fie că ești un specialist sau un lider care conduce echipe trebuie să fii deschis mereu către însușirea de noi abilități, cunoștințe. Specialistul de azi, este Liderul de mâine, deciziile căruia vor avea impact asupra business-ului, mediului de lucru și chiar asupra vieții angajaților.

Chiar dacă ar părea ciudat să te concentrezi acum pe studiu în mijlocul recuperării dintr-o criză economică, trebuie să conștientizezi că în centrul oricărei afaceri de succes sta un lider executiv care este adaptabil, inovator și deschis către creștere și schimbare.

Iată de ce, continuăm să îți prezentăm lista cursurilor open XONTECH Academy planificate pentru luna mai.

Vânzări B2B. Perioada 10 mai – 11 mai, 23 mai.

Vânzările B2B au evoluat dramatic de-a lungul anilor, mai ales de la începutul erei digitale. Zilele apelurilor la rece și a corespondenței prin e-mail nu sunt uitate, dar modul în care facem afaceri s-a schimbat foarte mult. Află cum să vinzi către companii, ce abordări, tehnici să utilizezi ca să vinzi mai mult și mai ușor.

Participă la cursul de “Business B2B” și învață să controlezi procesul de vânzări mai bine și să obții rezultatul dorit de la clienți.

Trainer – Adrian Barbu.

Auditor intern pentru sistemul de management al securității informaționale. Perioada 23 – 26 mai.

Cursul de certificare „Auditor Intern pentru Sistemul de Management al Securității Informatice conform standardului ISO 27001”, îți oferă posibilitatea de a profesa în calitate de Auditor de securitate, în baza certificatului obținut la finalul cursului, care este recunoscut internațional.

Auditul sistemelor și tehnologiilor informaționale are scopul de a oferi certitudine rezonabilă managementului de vârf din companie precum că riscurile generate de utilizarea tehnologiilor informaționale sunt adecvat conștientizate și gestionate corespunzător.

Auditul TI are și obiectivul de a determina nivelul de corespundere a sistemelor informaționale la reglementările și standardele în domeniu.

ISO 27001 este un standard internațional care stabilește cerințe referitoare la Sistemul de Management al Securității Informației pentru a permite unei organizații să-și evalueze riscul și să pună în aplicare măsuri adecvate pentru păstrarea confidențialității, integrității și disponibilității mijloacelor de informare.

Dobândește cunoștințele necesare în implementarea unui Sistem de Management al Securității Informaționale.

Participă la cursul de „Auditor Intern pentru Sistemul de Management al Securității Informațiilor conform ISO/IEC 27001:2018”.

Trainer – Rareș Macarov.

Metodologia Agile. Perioada 23 – 24 mai.

Este bine știut faptul că companiile de programare sau dezvoltare web creează rapid produse și le livrează clienților. Însă, cum reușesc chiar și organizațiile mari să dezvolte un proiect important într-un timp scurt fără prea mari bătăi de cap sau birocrație? Răspunsul este Agile, o nouă abordare de management care a revoluționat industria software-urilor, dar nu numai.

Metodologia Agile este o modalitate de a gestiona un proiect prin împărțirea lui în mai multe faze. Implica colaborarea constantă cu părțile interesate și îmbunătățirea continuă în fiecare etapă.

Valoarea supremă în aplicarea Metodologiei Agile este aceea că permite echipelor să ofere valoare mai rapid, cu o calitate și predictibilitate mai mari și cu aptitudini îmbunătățite de a răspunde la schimbări. Scrum și Kanban sunt două dintre cele mai utilizate metodologii Agile.

Învață cum să aplici instrumentele Agile ca să lansezi rapid proiectele și să te bucuri de o rată înaltă a succesului participând la cursul „Metodologia Agile”.

Trainer – Daniel Marcu.

Solicită detalii despre oricare dintre cursuri la academy@xontech.md sau la numărul +37362154242.

Articole Similare