Curs: Business Continuity Management cf. ISO 22301:2019, 8-10 mai 2022

Share:

Business Continuity Management

Doar în ultimii 2 ani, întreaga lume și tara noastră în particular a avut de suferit enorm din cauza crizelor, iar mediul de afaceri a fost perturbat.

Învață cum să implementezi rapid și eficient un sistem de management al continuității afacerii și cum să menții succesul companiei inclusiv pe timp de criză și atunci când apar evenimente distructive. Participă la cursul “Business Continuity Management conform standardului ISO 22301:2019”.

Perioada desfășurării: 8 – 10 iunie 2022

Detalii și înregistrare curs BCM

Noul Standard ISO 22301 – Sistemul de Management al Continuității Afacerii – vine să simplifice sarcina de planificare pentru evenimentele neașteptate şi îți va oferi posibilitatea să reacționezi rapid și decisiv atunci când vor apărea dificultăți.

Standardul este aplicabil tuturor organizațiilor, indiferent de mărimea lor, locație sau domeniul de activitate. Implementarea unui Sistem de Management al Continuității Afacerii va atrage încrederea clienților și a părților interesate și va oferi un avantaj concurențial la licitarea pentru contracte noi.

Fiecare organizație poate avea succes, dar trebuie să aibă pregătit un plan „B” pentru situații neprevăzute. Incidentele care pot perturba activitatea organizației apar absolut neplanificat. Ele pot lua diverse forme, de la fenomene meteo extreme, epidemii, acte de terorism, război până la pierderea de parole, ștergerea datelor, plecarea persoanelor cheie din companie, defectarea serverului, etc.

Din acest motiv, o strategie de management a continuității afacerii este vitală pentru funcționarea continuă a tuturor întreprinderilor, mai ales că tot mai multe companii se bazează pe tehnologie pentru a-și desfășura afacerile.

Articole Similare