negociere profitabila
6 zile

Negociere sustenabilă și profitabilă

Cursul de negociere profitabilă și sustenabilă este potrivit tutror care sunt frecvent implicați în procesul de negociere. În urma acestuia, vei deveni mai convingător, îți vei putea susține ideile, folosi tehnici ca să creezi relații profitabile.

Află mai mult
NLP în vânzări
Durata 2 zile

Inteligența emoțională în Vânzări

În cadrul Cursului Experiența Emoțională în Vânzări vei afla cum să aplici tehnici de NLP, să-ți controlezi propriile emoții, dar și pe ale clienților și să te bucuri de rezultate spectaculoase.

Află mai mult
Vânzări la Telefon
Durata 4 zile

Vânzări la telefon

La Cursul Vânzări la telefon vei înțelege specificul vânzărilor interne, ce capabilități sunt necesare ca să ai succes. Vei înțelege ce așteaptă clienții, ce instrumente să folosești și cum să crești rata succesului în vânzările la telefon.

Află mai mult
B2C perfomanta vanzarii
Durata 4 zile

Vânzări B2C – Performanța în vânzări

La cursul Vânzări B2C - Performanța în Vânzări vei învăța și studia în adâncime etapele ciclului de vânzare către clienți, persoane individuale. Vei învăța cum să adaptezi tehnicile la specificul pieței, la nevoile și dorințele clienților.

Află mai mult
Vânzări B2B
Durata 3 zile

Vânzări B2B

Fiecare concept se leagă de experiența reală a participanților, în activitatea zilnică. Se integrează informația prin debrief, coacing de grup, filme și imagini de impact, activități experiențiale. Participanții primesc unelte practice, utile pentru planificarea și desfășurarea cu succes a activităților de Vânzare B2B.

Află mai mult