Durata 2 zile

Information Security

Cursul Information Security furnizează cunoștințele și informațiile necesare pentru a înțelege noțiunile și conceptele asociate cu securitatea și managementul informațiilor unei organizații, precum și abordările teoretice și practice aplicabile acesteia în vederea formării curente de conștientizare cu privire la amenințările de securitate cibernetică din prezent.

Află mai mult
Durata 2 zile

Cybersecurity Essentials

Cursul Cybersecurity Essentials este destinat profesioniștilor din domeniul IT, care doresc să își extindă cunoștințele în domeniul securității cibernetice, având ca scop gestionarea eficientă a securității informaționale în cadrul organizației unde își desfășoară activitatea.

Află mai mult
Durata 1 zile

Cybersecurity Hygiene

Participanții cursului Cybersecurity Hygiene, vor dobândi competențe în identificarea și înțelegerea riscurilor majore de securitate cibernetică, specifice lumii interconectate actuale. Cele mai importante subiecte abordate în acest curs: analiza amenințărilor, identificarea vulnerabilităților și evaluarea generală a profilului de risc, adaptate la contextul specific al organizațiilor și mediului cibernetic modern.

Află mai mult
Training Big-IP
Durata 5 zile intensiv

F5 Training: WAF – Implementarea, administrarea și configurarea produselor de securitate BIG-IP

Cursul oferă o înțelegere fundamentală a principiilor de protecție a aplicațiilor web folosind platforma BIG-IP și informații de bază despre funcționarea modulelor funcționale BIG-IP.

Află mai mult
Palo Alto Networks Firewall Essential
Durata 5 zile a câte 2 sesiuni pe zi

Palo Alto Networks Firewall Essentials: Configuration and Management (EDU-210)

Finalizarea cu succes a acestui curs de cinci zile, condus de un instructor ar trebui să îmbunătățească configurarea și gestionarea Palo Alto Networks Next-Generation. Cursul include experiență practică cu posibilitatea de configurare, gestionare și monitorizare a unui firewall într-un laborator.

Află mai mult
cybersecurity specialist
Durata 3 zile

Specialist Cyber Security

Cursul de specializare în proceduri și instrumente de securitate a sistemelor informatice îţi oferă posibilitatea de a profesa în domeniul securităţii cibernetice, în baza certificatului obţinut la finalul cursului, care este recunoscut internaţional.

Află mai mult
Ethical Hacking
Durata 5 zile

Certified Ethical Hacker

Certificatul obținut (CEH - autorizat EC-Council) îți oferă oportunitatea de a lucra în domeniul securității cibernetice și de a îndeplini responsabilitățile în meseria de hacker etic.

Află mai mult
Auditor Intern
Durata 3 zile

Auditor Intern Sistemul de Management al Calității conform ISO 9001:2015

În baza cursului vei dobândi cunoștințele și abilitățile necesare de a oferi servicii de audit intern.

Află mai mult
Specialist Sistemul dde Managemtnt al Calității
Durata 2 zile

Specialist Sistemul de Managent al Calității conform ISO 9001:2015

În baza cursului vei dobândi cunoștințele și abilitățile necesare de a profesa în domeniul calității.

Află mai mult
poligraf
Durata 5 zile

Poligraf

Această programă de studiu reprezintă un training de bază, după modelul uneia dintre cele mai științifice si moderne școli de poligraf din SUA asociată companiei Lafayette.

Află mai mult
1 2