Durata 2,5 zile a câte 2 sesiuni pe zi

RPA – Robotic Process Automation

Conceptele în cadrul cursului, sunt duse în sfera aplicabilității imediate, specifice activității de zi cu zi a participanților, prin documentare/discuții înainte de training. Se lucrează cu instrumente moderne, pentru integrare rapidă și completă a competențelor.

Află mai mult
Metodologia SCRUM
Durata 2 zile a câte 2 sesiuni pe zi

Metodologia SCRUM

Activitatea este un atelier practic în proporție de 60%. Tmatica este abordată prin simulari de proiect, expunerile teoretice fiind ilustrate cu aplicare imediată în practică. Vei învăța cum să aplici eficient cadrul SCRUM în gestionaea activităților tale.

Află mai mult
Metodologia Agile
Durata 2 zile a câte 2 sesiuni pe zi

Metodologia Agile

Atelierul de Agile cu Scrum este o deschidere clară și completă asupra acestor metode moderne și eficace de lucru în proiecte. Orientat spre practică, cu multe exerciții și exemple, trainingul va fi o experiență de învățare foarte utila și plăcută în același timp.

Află mai mult
Durata 4 zile

Lean Six Sigma, Yellow

Cursul faciliteaza descoperirea si intelegerea principiilor, obiectivelor si a principalelor instrumente ale metodologiei Lean Six Sigma, cu aplicabilitate in procesele de orice tip, schimba puternic optica managerilor si angajatilor cheie din organizatie, stimuland dorinta de imbunatatire si de invatare a unor metodologii eficace in acest sens. 70% practic, invatare prin simulare de procese, analiza si reproiectarea acestora.

Află mai mult